Skip to content

jul, magi, nisser og kreativiteter

Posted in Børn, Familielivet, and Kreativiteter

Jul i børnehøjde

Jul i børnehøjde er for mig lig med magi, drilleri, uforklarlige ting, samværd og masser af kærlighed.

Her hjemme startede Ella og Marius julemåneden med atto små nisser flyttede ind. Nisserne havde et brev med, hvor der stod om Ellla og Marius ville passse på dem, mens deres bror “Drillenissen”, havde en masse at ordne her i december måned. Ella og Marius skulle også hjælpe med at navngive nisserne.

Nisser på besøg

Nisserne har fået navnene “Sommerfugle og Lyn” 😉 De bliver passet og nusset om. De sover sammen med Ella og Marius om natten, men de laver også nissestreger 🙂

Hver morgen når Ella og Marius vågner har nisserne lavet nissestreger og de elsker at finde ud af, hvad der nu er sket i løbet af natten.

Nissefest
Nisserne har holdt julefest hele natten 😉

 

Julekreativiteter

Vi er allerede halvvejs mod jul, og der har været en masse der har fyldt i det lille hjem, blandt andet er vi ved at lave køkken, men det må I høre om i et andet indlæg. Dog har vi også nået at være lidt kreative og fået julehygget.

Jeg elsker at julehygge og være kreativ sammen med familien og i år fandt vi denne sjove og kreative snemand, som vi bare måtte prøve at lave 🙂

Snemand

Snemanden er lavet af plastikkrus. Hvis du også har fået lyst til at lave denne sjove og anderledes snemand, så kan du se hvordan HER.

Vi har selvfølgelig også lave det obligatoriske juledekorationer: Det blev først til en hyggelig tur i skoven med gode venner, hvor vi samlede grønt, bær og andet godt til juledekorationer. Efterfølgende tog vi hjem og gik i gang i kreaværkstedet. Her fik vi både lavet kalenderlys og adventslys.

Kalenderlys

Adventslts

Sidst men ikke mindst har jeg i år også lavet denne simple, men fine stjerne. Opskriften kan findes HER.

DIY stjerne

 

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *