Skip to content

Afslapning med en god bog

Posted in Hverdagen

Det er tid til afslapning med en god bog

Vi kom hjem sent i går aftes efter en rigtig dejlig uge på ski. I dag står den på udpakning, vask af tøj og ellers bare afslapning med en god bog.

Jeg er for tiden i gang med at læse denne bog af Liane Moriarty:

Jeg får ikke læst så meget i hverdagen, men når jeg holder ferie eller som i dag virkelig bare skal slappe af, så elsker jeg at læse en god bog.

Hvad har jeg læst?

Jeg har læst alle bøger fra

– Sara Blædel

– Liza Marklund

– Fifty Shades af Grey

– Lars Kepler

Alle bøger vil jeg klart anbefale. Sara Blædel og Liza Marklund skriver begge kvinde-krimier. Jeg synes at spændingsniveauet er godt, og man får lyst til at læse mere. Fifty Shades og Grey behøver jeg vel ikke at sige så meget om 😉

Lars Keplers bøger er forskellige fra de andre, da hovedpersonen her er en mand, men han skriver nogle fantastisk spændende krimier, som jeg bare har “slugt” en efter en.

Nu er jeg så i gang med Liane Moriarty og er egentlig godt tilfreds pt. Det er ikke en krimi som jeg oftest læser, men den er helt sikkert værd at læse, og jeg skal også have fat i den næste bog hun har skrevet efterfølgende.

Hvad mangler jeg at læse?

Sommeren er at syne i det fjerne… jeg er i hvert fald begyndt at planlægge sommerferie, så det må jo være et tegn på at sommeren er på vej, og i den forbindelse skulle jeg jo gerne have en god bog eller to med, men hvilken (regner med at være færdig med Liane Moriarty til den tid 😉 ) ? Jeg kan godt lide krimier og spænding. Jeg håber at du vil hjælpe mig og smide et forslag i kommentaren…?

 

God søndag kære læsere, nu vil jeg afslutte min ferie med denne bog, så jeg er klar til hverdagen i morgen 🙂

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *