Skip to content

Ballet, fødselsdag og kolonihavehygge

Posted in Familielivet

Puha sikke en weekend. Den har været skøn, fuld med indtryk og hygge, men der har været fart på.

Diplomoverrækkelse til ballet

Balletprinsessen Ella
Balletprinsessen Ella

Lørdag formiddag startede i Portalen i Greve, hvor Ella og en masse andre hold fra Balletkompagniet-Ørestad skulle optræde og få overrakt diplomer. Det eren kæmpe scene de optræder på, med både lys og røg mm 🙂

scenen
scenen

Ella elsker at stå på scenen, hvilket jeg simpelthen synes er så sejt!

Fødselsdag for Ella

Efter nogle skønne timer i Portalen med masser af indtryk, gik turen hjem for at gøre klar til at holde Ellas fødselsdag. Gæsterne ankom kl 17, og vi havde heldigvis gjort det nemt for os selv, men grill og ikke for mange salater mm 🙂 Vejret viste sig heldigvis fra sin gode side, så vi kunne sidde udenfor. Desserten var også planlagt ud fra, at vi skulle en masse lørdag, så den havde jeg lavet i løbet af ugen. Ella havde ønsket en Frost kage, så jeg gik all-in og kreerede en Frost islagkage 🙂

Frost islagkage
Frost islagkage

Jeg synes egentligt at den blev meget vellykket og smagte også fantastisk. Islagkagen bestod af en kiksebund, vaniljeis, jordbæris og is med chokoladestykker i. I den øverste del var der daimis og blåbæris. Pynten var vaniljeis, der var farvet blås, og smeltet sukker med blå farve (det bliver så sjovt nok grønt, da sukkeren bliver brun når den smeltes 😉 ).

Det var en rigtig hyggelig aften og vi er meget glade for alle de skønne mennesker der havde mulighed for at komme og fejrer vores dejlige pige.

Søndag

Gik turen til Tobias søsters kolonihavehus.

Kolonihavehuset

Hun bor egentligt i Ukraine for tiden, men tænk sig, hun skrev i sidste uge at hun bare ville være med til at fejre Ella, så hun havde lige ordnet det så hun kunne komme hjem – bare for Ellas skyld <3 !!!

Vi spiste en dejlig frokost sammen, og fik hygget og slappet af, inde turen gik direkte hjem på sofaen – puha hvor var vi trætte og mættet med mange indtryk og godt selskab hele weekenden igennem.

Mig i hængekøjen

Ella, Marius og Tobias slapper af
Ella, Marius og Tobias slapper af

God mandag <3

Kamilla

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *