Skip to content

Anden dag på juicekur og……..

Posted in Uncategorized

det har taget en drejning.

Juicekur

Morgenen startede faktisk meget okay. Jeg havde en lille smule hovedpine, som jeg forsøgte at træne væk ved lidt let træning.

Juicerne blev indtaget i løbet af dagen på arbejdet, og hovedet var ikke så slemt 🙂

Da jeg kom hjem kunne jeg mærke trætheden melde sig, og jeg må indrømme at juice ikke lige var det jeg havde lyst til. Jeg tænkte lidt frem og tilbage og kom frem til at jeg egentligt bare er et menneske;-) Jeg fejler ikke noget, jeg er ikke overvægtig eller på nogen måde hæmmet, så efter næsten to dage, hvor kosten har bestået kun af juicer besluttede jeg at tage på Dalle Valle med familien. Mums det var super lækker og dejligt med rigtig mad igen.

Jeg havde mange forskellige diskussioner med mig selv i forhold til om jeg skulle stoppe eller holde fast, men da mit stærkeste argument for at holde ved, var at bevise noget over for jer læserer, så synes jeg ærlig talt ikke at det var godt nok. Hvorfor gør vi altid ting for at bevise noget over for andre, i stedet for at være sig selv tro. Jeg begyndte ikke på juice for andres skyld, men for min egen og det skal jeg huske at holde fast i. Jeg synes at jeg har opnået det jeg ville, nemlig at skære overforbruget af sukker lidt væk og have fokus på de sunde valg. Jeg er dog ikke gået helt væk fra juice endnu, jeg har allerede lavet morgendagens juice til kl 9, kl 12 og kl.15 klar, også forventer jeg at spise aftensmad sammen med familien.

 

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *