Skip to content

Dior foundation: Et naturligt look

Posted in Skønhedstips

Dior foundation

Jeg har købt denne lækre foundation fra Dior i Magasin, og den lever virkelig op til mine krav.

Den giver et naturligt look, samtidig med at den skjuler evt grim hud, den fedter ikke, og føles meget blød og glat på huden, den holder længe, også ligges den kun i et tyndt lag, så huden stadig kan ånde.

 

Jeg har lært noget nyt om foundation og concealer

Jeg er meget glad for min nyindkøbte foundation. Samtidig lærte jeg også noget nyt da jeg var ude og købe den. Jeg fortalte ekspedienten der anbefalede denne foundation, at jeg synes at jeg ofte så mørk ud under øjnene og at min concealer ikke rigtig dækkede det. Han fortalte mig så, at jeg skulle bruge min concealer uden på foundationen og ikke inden under, og det har virkelig gjort underværker. Det vidste jeg slet ikke…..

Måske har du også nogle gode tips og tricks til en naturlig pæn hud, og til at skjule det mørke under øjnene? Del dem endelig med mig💕

imageHusk at du kan følge min blog på Bloglovin

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *