Skip to content

DIY: Sommerferiekasse

Posted in Kreativiteter

Sommerferiekasser

I dag er min og ungernes officielle første sommerferiedag (der er noget vejr-guderne har misforstået), og den blev brugt på at lave fine sommerferiekasse med ungerne til sommerens minder.

SommerferiekasserEn sommerferiekasse er en rigtig god ting at have, hvor ungerne i løbet af sommeren kan samle forskellige ting sammen, der fortæller noget om hvad de har lavet i sommerferien. Det kan fx være en indgangsbillet til diverse forlystelsesparker, skaller og sten der samlet på stranden, flyers fra forskellige turer, dimser der er fundet på en udflugt eller noget man har lavet der hjemme. Mulighederne er mange og det er kun fantasien der sætter grænser. Når sommeren så er ved at være slut (og også i løbet af sommeren) kan man så hive kassen frem engang imellem og se hvad der er kommet i, i løbet af sommeren. Dette er en rigtig god måde til at hjælpe sine børn med at huske, hvad sommeren har budt på. Jeg ved også at nogen institutioner giver børnene noget lignende med hjem, for så at have noget at tale ud fra, når de kommer tilbage efter endt ferie.

Vi brugte to gamle skokasser (dem gemmer jeg altid 😉 ), hev alt det pynt, bånd, klistermærker, fjer, bogbind, maling, pailletter, glimmer mm frem som vi altid har liggende, også gik ungerne ellers i gang med at pynte hver deres kasse.

pynt til sommerferiekasser
Her var alt det vi havde fundet frem.

Der er allerede kommet et bånd og sten fra den fødselsdag vi var til i lørdags i kasserne, og en barnedåbsinvitation fra barnedåben i går. De skal nok blive fyldt op de kasser 🙂

Andre DIY projekter

Nu vejret ikke helt inviterer til strandturer, så har jeg endnu et DIY projekt I måske vil finde inspirerende, nemlig en hjemmelavet DRØMMEFANGER, den er rigtig sød, så tag et kik på den, hvis I også elsker at lave kreative projekter med jeres børn.

 

God sommer kære læsere

Kamilla

Kasserne set fra en anden vinkel
Kasserne set fra en anden vinkel
Marius sommerferiekasse set fra siden
Marius sommerferiekasse set fra siden
Ellas sommerferiekasse set fra siden
Ellas sommerferiekasse set fra siden

 

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *