Skip to content

Ellas sidste dag i børnehaven og første dag i SFO

Posted in Børn, Hverdagen, and Mad

Så kom dagen endelig, hvor Ella skulle sige farvel til børnehaven og ALLE hendes venner. Vi bor i et andet distrikt end hvor børnehaven ligger, og derfor er det kun Ella og en af drengene, som Ella bestemt ikke leger med :-), der skal gå på vores distriktskole.

Ella fik dette diplom i børnehaven.
Ella fik dette diplom i børnehaven.

Sidste dag i børnehaven

Ella havde bestilt en melonpåfugl til uddeling i børnehaven på hendes sidste dag, så forberedelserne startede allerede aftenen for inden, for at vi kunne nå det.

Påfuglen

Her er hvad vi skulle bruge
Her er hvad vi skulle bruge

 

Først blev formen til påfuglen skåret ud.
Først blev formen til påfuglen skåret ud.

Ella og jeg skar frugt ud, gjorde spyd og melonskålen klar.

Fredag morgen stod vi tidligt op, for at “samle” påfuglen, og sådan her blev det færdige resultat:

Melon-påfuglBåde Ella og jeg var fint tilfredse, og børnehaven var vist også ret imponeret, vi havde bare lige glemt at tage højde for, at sådan en fugl ikke er nem at transportere 😉 Aldrig i mit liv, har jeg kørt så mormor-agtigt, det slog både min søsters mormor-kørsel og den gang jeg havde veer og skulle føde Ella, hihi. Nå men påfuglen overlevede heldigvis køreturen og vi kom frem til børnehaven, hvor Ella også havde en lille ting med til personalet.

Ella havde selv skrevet kortet.
Ella havde selv skrevet kortet.

 

Farvelfest

Efter en dejlig sidste dag i børnehaven, hentede jeg en glad Ella, der nu skulle hjem i bad og i festtøjet. Aftenen stod nemlig på farvelfest i Børnehaven, hvor alle de store børnehavebørn skulle spise og feste sammen. Her kom også nogle af de veninder Ella har, som allerede er startet i SFO (de starter nemlig på meget forskellige tidspunkter her i kommunen :-/).

Ella klar til fest. ( jeg elsker hendes "pose" på dette billede :-)
Ella klar til fest. ( jeg elsker hendes “pose” på dette billede 🙂

Ella havde en fantastisk fest, hvor hun (og selvfølgelig alle børnene) fik en fin medalje og et diplom. Hun var så glad da jeg hentede hende, og gik rundt og krammede alle hendes venner farvel – puha det var lige rørende nok for mor her, som stod og kæmpede lidt med tårerne (tosse :-)). Også var det farvel (ja for Ella, for Marius går der jo endnu).

Kamilla

Første dag i SFOén

I dag var det så første dagen i SFO’en. Ella glædet sig rigtig meget og var hurtigt klar. Vi kom til SFO’en ved 9 tiden, hvor der var morgenmad for de nye børn og deres forældre.

Første dag i SFO

Efter lidt tid, går børnene med et par pædagoger ind på en stue, hvor de lærer hinandens navne at kende, imens kan vi voksne stille praktiske spørgsmål. Da Ella kommer tilbage, vil hun gerne lege inde på “legestuen”, men hun vil også gerne have at jeg bliver. Efter lidt tid aftaler Ella og jeg at hun er der alene, også henter jeg hende kl 11, hvor hun må tage med mig på job.

Efter 45 min henter jeg Ella igen i SFO’en, ig sikke glad hun var. Hun løb hen til mig og fortalte at hun allerede havde fået en ny ven, det var lige det en mor blev glad for at høre.

Nu er Ella godt træt, men glæder sig meget til at skulle alene i SFO i morgen, hvor hun skal være alene i nogen flere timer end i dag 😉

Jeg er sikker på at Ella nok skal få en god dag og sikkert en masse nye venner igen i morgen ❤️

God aften til jer læsere 💕

Kamilla

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *