Skip to content

En virkelig god vandfast mascara fra Dior

Posted in Skønhedstips

Annonce

En vandfast mascara der virkelig holder!

Min gamle mascara havde efterhånden “tjent sin værnepligt ud” og det var på tide at købe en ny. Jeg troede egentligt at det var den samme jeg købte, men det var det ikke……..

Jeg købte denne mascara fra Dior, der hedder Diorshow Iconic Overcurl Waterproof Mascara. Den giver  flotte vipper med volumen er en fin bue, grundet mascaraens buede børste. Og så er den vandfast………. 😉 Efter at have påført den den første dag, var jeg godt tilfreds, men da den så skulle af, da blev jeg udfordret hihi. Jeg forsøgte mig først med den makeupfjerner jeg plejer at bruge, den er ikke som sådan til vandfast mascara, men den havde fungeret fint til min tidligere vandfaste mascara fra Dior, men denne gang skete der ingen ting!! Jeg forsøgte mig så med mit “fattigmands” tricks, nemlig sæbe som altid plejer at virke (I know, det er slet ikke godt for hverken hud, vipper eller øjne, men “nød lærer nøgen mand at spinde”). Det virkede heller ikke!! Mascaraen blev på vipperne…….

Her under kan du se et billede af mine vipper, med fire dages gammel mascara, hvor jeg bare har påført lidt ekstra nogle af dagene 🙂 På billedet er der dog ikke påfør noget, der er jeg næsten kommet lige ud af badet.(Tag jer ikke af mit trætte morgenlook.

Den holder

Mascararen er testet, måde både tårer, bad og regn, og den bliver der bare!!!!! Jeg er dybt imponeret, og tænker klart at den skal med på skiferie 🙂

 

Jeg fik den af

Efter fire dage fik jeg endelig taget mig sammen og gik i Matas og købe Diors egen øjenmakeup fjerne. Jeg har brugt den før, og jeg ved at den fungerer godt. Og ganske rigtigt, lidt fjerner på en vatrondel, holde det mod vipperne et par sekunder, også kunne mascararen let og blidt fjernes 🙂

 

Hvis du søger en god og ikke mindst vandfast mascara, så vil jeg klart anbefale denne, du skal blot huske at købe en ordentlig fjerner til den også, omvendt kan man sige, at hvis den holder i flere dage, så må den jo være billig i drift, og hvem kan ikke lide at spare lidt penge 🙂

God weekend kære læsere

 

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *