Skip to content

Extensions: Farvel lange hår

Posted in Hverdagen, and Skønhedstips

Extensions

I dag har jeg været en tur ved frisøren for at få taget mit lange hår af😏 Jep du har sikkert gættet det, jeg bruger extensions.

Fra naturens side har jeg desværre været så uheldig at få et rigtig  skandanavisk tyndt hår, som bare hverken kan blive langt eller tykt. Jeg tog derfor den beslutning for 2 år siden, at jeg vil bruge extensions og det er da bare det en af de bedste beslutninger jeg har taget😊 Jeg føler mig meget mere feminin og lækker med det lange flotte hår, og synes at det er fantastisk at man kan købe sig til de mangler man har😜

Jeg elsker at jeg kan købe mig til et flot langt og ikke mindst tykt hår. Jeg får det lavet hos My hair coiffure her i Tårnby. De er virkelig dygtige til det og har noget rigtig godt hår. Metoden der bliver brugt til mit hår er tape, hvilket er meget skånsomt.

Desværre er det sådan at håret skal af efter 6-8 uger. Det kan enten sættes på igen med det samme, så det egentligt bare bliver rykket op, men det allerbedste er nu at give ens eget hår en pause, da man selvfølgelig ikke kan undgå at det slider lidt på håret.

I dag var så dagen hvor det skulle af, og det var nu okay, da jeg havde tilpasset det nogenlunde med, når vi skulle på skiferie. Det er svært de første dage at vende sig til, at man igen har fået tyndt og kortere hår, men det er jo bare en vanesag.

Uden extensions

Jeg vil savne “mit” flotte lange hår, men det er nu også meget rart med en pause, for alt det arbejde som håret også giver😉

 

Jeg kan klart anbefale extensions, hvis man synes at man savner længde, eller fylde👍🏻 Køber du dig til nogen af de mangler du synes at du har? 💕

imageHusk at du kan følge mig på Bloglovin

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *