Færdigproduceret babymad…..


Livet på barsel / lørdag, september 15th, 2018

Hjemmelavet babymad

Uden at lyde hellig eller noget, så må jeg indrømme at jeg bruger meget tid på at sørge for at Vigga får grød og mos der er hjemmelavet og lavet fra bunden af med friske råvare og med egen modermælk. Ikke noget færdigproduceret babymad, selv om det da vil være noget hurtigere til tider. Men jeg har valgt at prioritere at lave det selv, da jeg tænker at det er det bedste for os. Nu står vi så og skal på charterrejse, hvor vi skal bo på hotel og levet med all inclusive i en uge 🙂 og det bliver selvfølgelig mega fedt, bare at blive opvartet i hoved og r**, men havde gør jeg så med Viggas mad?

Vigga vil på det tidspunkt være 6 måneder, så hun skal igang med kød også. Allerede som gravid havde jeg en ide om, at jeg gerne ville inspireres af BLW, men ikke udelukkende da jeg også gerne vil sørge for at Vigga får noget ned der mætter. Vigga er også startet på grød da hun var 5 måneder, så det har selvfølgelig også givet sig selv at hun ikke kunne starte med almindelig mad.

Hvad skal jeg vælge?

Jeg har nu erkendt at Vigga må få færdigproduceret mad på vores rejse, sammen med enkelte lokale madvare fra buffeten, som hun kan sidde og gnaske lidt i. Min plan er at medbringe færdigmaden, og jeg tænker at det mest praktisk nok er de der smarte tuber man kan få i alle afskygninger efterhånden. Min spørgsmål er så bare, hvilket mærke skal jeg vælge????

Jeg vil jo gerne have at maden er så “ren” som mulig og at der ikke er puttet alt mulig unødvendigt i. Samtidig skal det hele helst være i, så jeg ikke også skal blande det op med fedtstof og mælk.

Jeg kunne rigtig godt bruge jeres hjælp her. Hvad vil I anbefale og hvorfor? Jeg håber at I vil give jeres besyv med…..?

2 Replies to “Færdigproduceret babymad…..”

  1. De produkter fra Ella’s ville jeg personligt vælge.. Og grød ville jeg bruge pulver fra Arlas baby and me.. Vi har selv brugt det mest mulige skånsomme til Martinus for ikke at overbelaste de små umodne tarme
    Held og lykke! Og ikke mindst god ferie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *