Fagtesange og sanseoplevelser


4 - 6 måneder, Aktiviteter med baby / mandag, september 3rd, 2018

I takt med at Vigga bliver ældre, nu 5 måneder, er hun også mere vågen og krævende. Vi bruger derfor meget tid på fagtesange og sanseoplevelser.

Fagtesange

Her hjemme er “Hjulene på bussen”, “Lille Peter Edderkop”, “Mine hænder”, “Mon du bemærket har” og “Her er højre, her er venstre” sange vil synger om og om igen og laver fagter sammen. Hvis man er helt ideforladt, så kan der findes rigtig mange fagtesange på youtube, bare ved at google “Fagtesange”.

Jeg har også lært mange fagtesange da jeg gik til salmesang med Ella og Marius, da de var små. Jeg har faktisk lige tilmeldt Vigga og mig til salmesang, som starter her i næste måned. Det glæder jeg mig rigtig meget til, da jeg synes at det er en hyggelig måde, hvor på Vigga og jeg oplever en hyggestund sammen, og Vigga møder en masse andre babyer. Hvis I ikke har prøvet det, vil jeg klart anbefale det og gerne med den alder Vigga har nu. Også er det gratis – Whats not to like 🙂

 

Sanseoplevelser

Vigga er en meget nysgerrig lille pige, og elsker at gå rundt op se på ting, både hjemme og ude. Vil går tit bare rundt i hjemmet og kigger ud af vinduerne og snakker om det vi ser.

Jeg har også et tæppe jeg nogen gange ligger hende på også trækker hende rundt i stuen, det elsker hun. Andre gange bruger vil tæppet som en hængekøje og svinger hende forsigtigt rundt.

Vi leger selvfølgelig også en masse på legetæppet med forskellige legeting. Særligt 0-ball er hun glad for at kigge på og bide i.

Vigga elsker heldigvis at ligge på maven, men hun har en tendens til at holde armene strakt bagud mens hun gør det (måske der er nogen der ved hvorfor??). Jeg træner derfor med hende på en trænings-bold, hvor hun ligger på maven med armene fremme, også triller jeg bolden lige så forsigtigt frem, tilbage og til siderne. Når hun ligger på maven på tæppet, hjælper jeg hende ofte med at holde armene under brystet, hvor jeg støtter hendes albuer.

Hvad laver I med jeres små dejlige babyer?

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *