Skip to content

Fantastisk læse-app til børn

Posted in Børn

Annonce

Kære læsere, jeg har fundet en rigtig god læse-app til Ella der går i 0. klasse. Appen hedder Maneno!

Maneno

Denne app indeholder rigtig mange forskellige bøger og genre og det geniale er, at den tilpasser børgerne efter dit barns niveau, så den er for alle aldre. Hvis dit barn skulle støde på et ord, der er for svært, så kan hun bare prikke to gange på ordet, så bliver det læst og og vist hvordan det deles.

Appen har også en motivationsfaktor, hvilket jeg synes er rigtig godt, for det er bestemt ikke alle børn der elsker at læse. Det er nemlig sådan, at når man starter i appen, så får man en drage. Jo mere man læser, des mere vokser og udvikler dragen sig 🙂

Jeg skal lige sige at jeg altså intet tjener på dette indlæg, har dog dækket mig ind, ved at skrive annonce just in case. Men jeg skriver dette indlæg fordi jeg er fan af denne app. Jeg ved hvor svært det nogen gange kan være for forældre at få sine børn til at læse, hvor svært det kan være at finde en bog der passer til barnets niveau,  hvor svært det nogen gange kan være at vide hvor meget man skal hjælpe og ikke mindst hvor svært det kan være at motivere. Og alt dette synes jeg faktisk at denne app hjælper med, så har I ikke prøvet den endnu, så synes jeg klart at I skulle prøve. Og bedst men ikke mindst, så koster den gratis 😉

 

Ella elsker heldigvis stadig at læse og uden at prale, så synes jeg faktisk at hun er ret sej 😉

God weekend alle sammen

PS. Påsken er jo lige om hjørnet, så hvis I mangler lidt inspiration til hvad man kan lave med sine børn, så se mit tidligere indlæg her.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *