Skip to content

Farvning af bryn og vipper

Posted in Skønhedstips

Kære alle læsere, som I måske har regnet ud, så har jeg holdt lidt sommerferie og har derfor ikke været så aktiv her inde. Jeg har to dage tilbage af min ferie som bare skal nydes med min dejlige familie, inden hverdagen banker på døren, dog vil jeg lige kort vise jer mine ny-farvet vipper og bryn.Jeg har i dag forkælet mig selv lidt, og har brugt et gavekort jeg fik til farvning af bryn og vipper. Jeg har aldrig prøvet det, så jeg var egentligt ret spændt, særligt med brynene, da jeg normalt ikke putter særlig meget farve på mine bryn. Oplevelsen i sig selv var egentligt ikke noget at skrive om, servicen var næsten ikke eksisterende, og som “jomfru” i forhold til farvning af bryn og vipper, så var informationsniveauet nærmest ikkeeksisterende…… hmm, nå men hvis jeg ser bort fra dette, så er jeg faktisk ret glad for resultatet, og har helt klart fået blod på tanden til at gøre det igen. Nu skal det bare nydes, at jeg ikke behøver mascara og optegnet bryn de næste uger, også er jeg spændt på hvor længe mon det holder…..?

Før farvning
Før farvning (helt uden make-up)

 

Efter farvning
Efter farvning (stadig uden make-up 😉 )

Jeg synes helt sikkert at det giver lidt mere liv og farve til ansigtet

 

God aften kære læsere

Kamilla

 

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *