Skip to content

Ferie = ny energi og overskud

Posted in Familielivet, and Hverdagen

Her har været meget stille på bloggen længe, og det er fordi jeg simpelthen har været så presset. Jeg har ikke haft overskuddet eller energi til mere end hvad der lige akurat skulle gøres, men nu har vi ferie og det var virkelig tiltræng.

Familietid
Min dejlige familie og jeg på afslapningsferie

Vi har holdt ferie siden fredag og har nu tilbragt snart 4 skønne dage på Kos. Vi skal heldigvis først hjem fredag, så der er stadig masser af ferie tilbage. Før ferien følte jeg at jeg var ved at få influenza, jeg begyndte at føle at jeg fik ondt i øre og hals, og jeg faldt i søvn inden klokken var 9!!! Allerede efter en dag her nede, var stort set alle symptomet væk og nu kan jeg mærke den fornyet energi og overskuddet stille begynder at vende tilbage.

Vi nyder livet, hianden, vejret, poolene og ikke mindst den skønne mad de har her nede. Vejret er mellem 24-26 grader og masser af sol, så vi har intet at klage over, selv om kalenderen skriver oktober.

Ella ved poolen
Ella ved poolen
Marius ved poolen
Marius ved poolen
Pool, øl af afslapning med min dejlige mand
Pool, øl af afslapning med min dejlige mand

Jeg er ikke i tvivl om at min krop forsøgte at fortælle mig noget inden vi tog på ferie, og at den nu er glad. Jeg har det skønt nu og synes bestemt at alle skal lade sig selv få ferie engang imellem og slappe af. Også er det altså vigtigt at lytte til kroppen, den er den klogeste, hvis I spørg mig 🙂

Vores smukke udsigt fra altanen
Vores smukke udsigt fra altanen. Her tankes energien op. Og der er ro i sindet.

Knus fra

Kamilla

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *