Skip to content

Glædelig jul

Posted in Familielivet

Kære læsere,

I ønskes en rigtig glædelig jul herfra.

Glædelig jul

Denne december har været lidt hård, men da vi nærmede os juleaften begyndte julestemningen at indtræffe.

Vi har fældet vores eget juletræ

Vi fik nogle dage før juleaften fældet vores helt eget juletræ. Det kan klart anbefales. Det var så hyggeligt og afslappende og bragte os helt sikkert i julestemning. Jeg kan virkelig anbefale stedet hvor vi var. Prisen var rigtig fin, der kunne købes æbleskiver, hjemmepresset æblesaft, ponyridning, og så leverede de træet for 50 kr til døren . Stedet ligger på Amager:

Fæld dit eget juletræ

Marius ponyridning

Juleaften skulle fejres hjemme hos os, det er anden gang vi prøver at holde jul, og det gik rigtig fint, hvis man altså lige ser bort fra at flæskestegen først var færdig, da vi var færdige med at spise 😉 Nå men der var heldigvis også anden og ingen led nogen nød

Vi var så heldige at have både min og Tobias familie samlet, lige på nær Tobias søster der desværre ikke kunne få fri, hun var savnet. Jeg har lyst til at skrive at det var en helt almindelig traditionel juleaften, men det vil nok ikke være helt sandt og sikkert heller ikke muligt med min skøre familie (skrevet med kærlighed), men vi havde en skøn aften! For at nævne et par afvigelser, ud over det med flæskestegen, så blev der ud over de almindelig julesange også sunget “Mariehønen Evigglad” rundt om juletræet. Denne sang er 3. år i træk vi synger. Tradionelt om “Mariehønen Evigglad” startede et år, da vi alle stod rundt om juletræet og Ella (3 år gammel) blev spurgt om, hvad vi skulle synge. Hendes svar var klart: “Mariehønen Evigglad”! Og siden den juleaften, har vi sunget denne sang. Men det stopper ikke her! Nej vi tog os da også lige en lille dans til Volbeat med “For evigt” rundt om juletræet, inden vi til sidst sluttede af med “Nu det jul igen” rundt i hele huset.

Vi skulle selvfølgelig også have taget det årlige jule-familie-billede, og som alle andre år er det næstmest en mulig ting at få det perfekte billede, den dag det sker gir jeg stuen øl i lufthavnen Her er det bedste af dem der blev taget:

Julefamiliebillede

 

Vi fik også besøg af julemanden i løbet af aftenenJulen 2016

 

Også blev min mobil åbenbart kapret, og herunder er en af de mange billeder der pludselig var at finde på min mobil

Ella og min søster Katja. Julen 2016
Ella og min søster Katja. Julen 2016

 

Nu er julen ovre og i dag er første dag uden planen, hvilket vi alle vist har trængt til. Ella bygger i skrivende stund LEGO, Marius ser på sin Ipad, Tobias er på lossen med julens megen skræld, og jeg skal til at fjerne julepynt, og ellers bare tage dagen som den kommer…..stadig iført nattøj 🙂

 

Tak for et spændende blog år. Jeg glæder mig allerede til 2017.

Godt nytår der ude

Kamilla

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *