Grøntsagslasagne


Opskrifter / torsdag, oktober 4th, 2018

For et par uger siden lavede jeg denne lækre grøntsagslasagne til hele familien. Den er super lækker og overkommelig at lave.

dav

Da Vigga på dette tidspunkt ikke var blevet 6 måneder endnu og derfor ikke fik kød, var den helt perfekt. Hvis man har et barn der er over 6 måneder som er begyndt at spise kød, kan man jo vælge at tilsætte kød, fax hakket oksekød eller laks i lasagnen, eller servere noget ved siden af. Det er selvfølgelig også en mulighed at putte almindelige plader i, i stedet for squashpladerne.

Jeg håber at I vil synes lige så godt om lasagnen, som vi gør. Velbekommen.

 

Grøntsagslasagne:

1 spsk olie

2 løg

1 fed hvidløg

1 gulerod

175 g champignon

1/2 blomkål

1 ds hakket tomat

1 spsk oregano

1 spsk timian

Smages til med salt når der er taget fra til baby

Squash til plader

Revet mozzarella til demonstrationer over 9 måneder.

 

Løg og hvidløg pilles, hakkes fint og svitses i olien. Rens og hak champignonerne og svits dem sammen med løg og hvidløg. Skræl guleroden og riv den sammen med blomkålen, og tilsæt det til de andre grøntsager. Svits det hele et par minutter og tilsæt krydderier og de hakkede tomater. Lad grøntsagerne koge i 5 minutter.

Skræl eller skær squashen på langs i tynde skiver.

Nu ligger du skiftevis grøntsags sovs og squash”plader” som når man laver lasagne. Jeg lavede et lille fad til Vigga og da det var lavet, tilsatte jeg salt til grøntsags blandingen og lavede et fad til resten af familien, hvor jeg dryssede revet mozzarella mellem lagene.

Lagsagnerne bages i ovnen ved 2oo grader i 30 minutter.

Da Vigga stadig var på grød/mos stadiet, valgte jeg at blende hendes lasagne og selvfølgelig tilsætte modermælkserstatning. Hun var helt vild med den!

Viggas grøntsags lasagne der er blendet

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *