Skip to content

At have mange jern i ilden

Posted in Bolig, Familielivet, and Hverdagen

Jeg har ofte mange jern i ilden, og jeg tror egentligt at jeg trives bedst, når jeg har det. Men stopper det nogen sinde, og skal det stoppe?

Jeg synes ofte at jeg møder bemærkninger/kommentar, om at jeg har travlt, eller at der hele tiden skal ske noget. Eller om jeg ikke lige skal slappe lidt af med alle de ting jeg gerne vil eller drømmer om, men er det mig der er helt gal på den?

Mange jern i ilden

Er det forkert hele tiden at søge en form for forandring eller udvikling, og dermed have mange ting igang, i hvert fald i tankerne 😉 Jeg mener egentligt selv, at det er okay at have drømme/ønsker og samtidig forsøge at realisere dem, eller bearbejde dem nok til at finde ud af, om de er realistiske eller ej. Men jeg føler at folk omkring mig, kan have svært ved at følge med.

Jeg har pt rigtig mange ting i gang, både i mine tanker, men også i praksis. Jeg tænker rigtig meget over vores bolig, og evt kommende bolig. Jeg tænker meget over hvor jeg er i mit arbejdsliv, og hvor jeg gerne vil bevæge mig hen, også tænker jeg over om vores familie skal vokse i antal familiemedlemmer. Jeg ved ikke om det er den alder jeg er i, som naturligt ligger op til alle disse spørgsmål og overvejelser i livet, eller om det er lige så meget den person jeg er. Jeg må være ærlig og sige, at jeg engang imellem godt kan blive lidt bekymret for, hvad der vil ske, når jeg har “drømmehuset”, “drømmejobbet” og besluttet mig om familiens størrelse, hvad skal jeg så finde på? Vil jeg kunne finde ro, eller skal jeg bare være i en form for konstant forandring hele tiden…? Og hvordan håndterer man så det….?

Jeg ved selvfølgelig godt at alle disse drømme ikke bare kommer væltende ind over mig i løbet af natten, men jeg lader heller ikke bare stå til. Jeg kæmper og overveje hele tiden mine muligheder, og bevæger mig derfor hele tiden i den retning der nu giver mening for mig. Derfor er jeg også sikker på,  at jeg nok skal få skabt en masse forandring. Måske starter (jeg) man bare forfra, når alt er nået, da livet jo er foranderligt og ens behov hele tiden forandres i forhold til ens alder, børnenes alder og de vilkår samfundet byder på……..?

Puha, det var et lidt filosofisk indlæg fra mig i dag, men måske også et indlæg der kan give mig den tro på, at mine tanker og behov slet ikke er så forskellige og anderledes i forhold til mange andres. Og at det er okay at søge forandring, så længe jeg bare også husker at leve i nuet og nyde det jeg har, hvilket jeg bestemt også synes at jeg husker og nyder💕

God aften.

Kamilla

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *