Skip to content

Hyggelige og kreative påskeaktiviteter

Posted in Børn, Familielivet, and Kreativiteter

Påskeaktiviteter

Ungerne og jeg har haft påskeferie siden i lørdags, og på trods af sygdom, har vi dog alligevel lavet nogle hyggelige og kreative påskeaktiviteter, som vi har lyst til at dele med jer. Måske er der endda nogen af jer der kan bruge dem som inspiration 🙂

 

Påskehyggen startede allerede for mig fredag, hvor mine kollegaer og jeg malede æg sammen med vore 3. årgang.

Male på æg

Jeg måtte desværre gå syg hjem efter et par timer, men jeg ved, at elever og kollegaer senere på dagen var ude og trille æg.

Kreative karsefugle 🙂

Efter nogle dages sygdom, både for mig og Marius, kom overskuddet endelig til at være lidt kreative i det lille hjem.

Karse-fugleVi brugte nogle gamle kaffepulver glas, som vi først limede øjne, næb og en masse fjer på. Min tanken var at vi skulle lave kyllinger – men jeg blev klogere – ungerne havde deres helt egen ide om, hvad de ville lave, nemlig papegøjer 🙂

Inspirationen fandt jeg HER

Påskeharen kom forbi

I går skete det så! Påskeharen havde været forbi imens ungerne og jeg havde været ude og handle ind. Han havde lagt et brev foran døre, hvor der stod at der var gemt 8 påskeæg i haven. Efter brevet var læst, gik den store jagt i gang.

Påskeharen havde være forbiElla og Marius fik fundet de 8 æg, og fordelt dem mellem sig.

Det er bare så fantastisk at stå og se deres små ansigter. Både når de læser brevet fra “Påskeharen”, og man kan se at de forsøger at forestille sig at Påskeharen har været . Og når de leder efter æggene og begejstringen bare lyser ud af dem. Det er helt sikkert det hele værd <3

Påskekage

Påskekage

Eftermiddagen i dag står på besøg hos et nybagt forældrepar, hvor vi medbringer denne finde chokoladekage, pyntet med sukkeræg.

Påske

Rigtig god påske til jer alle. Der er jo stadig masser af påskedage tilbage, hvor man kan være kreativ i, så hvis I har nogle kreative ideer eller påskelege, som I har lyst til at dele med mig, vil det da være fanatisk!?

Kamilla

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *