Skip to content

Ja, mine børn skulle have et kæledyr

Posted in Børn

Kæledyr og børn

Her kommer der en lille opdatering på mit tidligere indlæg “Skal mine børn have et kæledyr “. Kæledyr eller ej?

JA! mine børn skulle have et kæledyr. Efter jeg havde skrevet det tidligere indlæg begyndte jeg virkelig at tænke over, hvad det kunne betyde med sådan et kæledyr for mine børn, og selvfølgelig både fordele og ulemper. Der gik ikke særlig lang tid fra indlægget var skrevet, til jeg tog en snak med min mand om det, og vi blev hurtigt enige om, at tage ud i en dyrehandel og blive klogere.

Efter et par timer i to forskellige dyrehandler

kom vi hjem med disse to dejlige marsvin :-).

Det er to pige ( det sagde de i hvert fald i dyrehandlen), som henholdsvis er 3 og 5 måneder gamle. Vi valgte marsvin, da det er dyr der er meget børnevenlige, de kan kæles, de lugter ikke vildt meget, de larmer ikke så meget og er heller ikke vildt krævende.

Hvem passer marsvinene?

Det er børnenes marsvin, og det er dem der hver dag giver mad, vand, hø og kæler med marsvinene. Vi hjælper dem selvfølgelig, og vi kan heller ikke lade være med selv at sidde og kæle lidt med de søde små dyr, men det er gjort tydeligt for vores børn at det er deres ansvar og det tager de indtil videre til sig.

Ella og Marius med deres nye venner

Vi har haft marsvinene i 14 dage nu, så det er selvfølgelig stadig nyt, men jeg har en forventning om at interessen vil være vedholden.

Hvad når vi skal på ferie?

En af vores betænkeligheder ved at anskaffe os kæledyr, var særligt når vi skulle på ferie eller weekendture. Vi har heldigvis nogle forældre der gerne vil passe dyrene, men det er jo ikke altid at det vil kunne lade sig gøre. Vi fandt så ud af, at i den dyrehandel hvor vi købte marsvinene, der kunne man få dem passet. Det er da smart 🙂

 

Vi nyder alle vores lille familieforøgelse og har (endnu ) ikke fortrudt 😉

God aften

Kamilla

 

One Comment

  1. Tobias
    Tobias

    Hey jeg er glad for mine små

    maj 20, 2017
    |Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *