Skip to content

Jeg vil så gerne have langt hår….

Posted in Skønhedstips

men mit hår kan bare ikke blive længere, eller tykkere for dens sags skyld. Jeg har bare sådan et tyndt hår. Det virker til at det vokser, men dets levetid er åbenbart ikke så langt, eller også knækker det, summa summarum er at det bare ikke vil blive længere end det er nu 🙁 Jeg bruger ofte ekstensions for at få den længde og fylde, som jeg synes passer rigtig godt til mig.

Med ekstensions

Jeg er rigtig glad for at det er en mulighed, hvis det bare ikke var så dyrt, så nu vil jeg prøve at gøre en indsats selv….. Jeg vil nemlig teste denne :

Denne olie skal bruges en gang om ugen, hvor den puttes i hovedbunden også skal den trække under en plastikhætte i 40 minutter. Efterfølgende skal den vaskes ud med almindelig shampoo. Producenten lover resultater efter 1 måned, så det glæder jeg mig meget til at se 🙂

Her er hvad olien kan:

  • Reparation af håret
  • Stimulere vækst
  • Styrker hårrødder
  • Genskaber den naturlige struktur

Jeg har lige fået pillet mine ekstensions af, så det passer helt fint at starte i dag, så må vi bare se om det virker. Jeg skal nok lave en update når jeg har prøvet det i en måned 🙂

Sådan ser mit hår ud

Har nogen af jer samme problemer som mig og har I fundet noget der virker, eller skal man bare acceptere at den eneste vej til flot langt og fyldigt hår er ekstensions?

Jeg håber at I vil bidrage, hvis I har nogle fif 🙂

 

God dag til jer alle, kort, som langhåret 😉

 

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *