Skip to content

Juicekur: Første dag er ved at være slut…

Posted in Hverdagen, and Mad

...og jeg kom helt igennem.Juicekur

Juicekur

Morgenen gik godt, og det var egentligt først da jeg nåede eftermiddag at jeg begyndte at føle sult og få lidt krise. Jeg kunne mærke at det var svært og måtte virkelig holde fast.

Jeg havde mange diskutioner med mig selv, og begyndte at tvivle på, om jeg egentligtv mentalt var “klar” på juice i flere dage. Min søde mand fik dog overbevist mig om, at det nok bare var en “dag 1 krise”, og jeg holdt fast og lavede min aftenjuice 🙂

Nu sidder jeg her i sofaen og har det egentligt meget godt. Jeg føler mig ikke synderligt sulten, men begynder at blive træt (klokken er 20.05😜). Jeg vil se at komme ud og børste min tænder, imens at jeg stadig føler succes, også hoppe ind under dynen med min ipad.

Juicerne fra bogen Den fedeste juicekur er gjort klar til i morgen, og jeg føler mig klar til endnu en dag med juice

juice

Dag 2: here I come💪🏻😉

 

God aften til jer der ude. Husk at nyde de små sejrer 💕

 

imageHusk at du altid kan følge mig på Bloglovin

One Comment

  1. Your style is really unique inn comparison to other fokks I have
    read stuff from.Thank you for posting when you have the opportunity, Guess I’ll just bookmark this page.

    januar 8, 2016
    |Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *