Skip to content

Kokosolie for krop og sjæl

Posted in Hverdagen, Skønhedstips, and Uncategorized

Denne kokosolie har fået fast plads ude på badeværelset:

image

Jeg har længe vidst at kokosolie var en af de sunde former for olier at indtage, men at kokosolien også skulle være god udvendig, det var nyt for mig. Ved at google ordet “kokosolie”, har denne olie for alvor fået en hel ny betydning for mig. Jeg har lært at kokosolie kan bruges til mange flere ting, end bare at tilsætte i mad, og det har selvfølgelig fået mig til at teste kokosolien på egen krop som deodorant, øjenmakeup fjerne, hårkur og kropsolie.
Det første jeg valgte at give mig i kast med var kokosolie blandet op med natron, som anvendes til deodorant. de første par dage var jeg egentligt overrasket positivt over at denne blanding kunne holde svedlugten væk, men efter en lille uge begyndte min begejstring at falde. Jeg synes at jeg kunne begynde at lugte en snert af sved efter en lang dag på arbejdet efterfulgt af flere timers shopping, og samtidig begyndte jeg at bemærke at jeg faktisk svedte meget mere under armene end normalt. Så efter et par dage mere med samme oplevelse droppede jeg kokosolie-deodoranten.
I stedet gav jeg mig nu i kast med at anvende kokosolien til mit hår. Jeg har både anvendt den som kur under hårvask, inden hårvask og efter hårvask, og jeg synes at det er fantastisk. Mit hår blødgøres og føles meget sundere. Dog skal man være opmærksom på ikke at komme olien i hårbunden og virkelig kun bruge meget lidt hvis man anvender den efter hårvask, da den meget hurtigt kan givet håret et fedet look hvis man bruger for meget.
Kokosolien som kropscreme kan også anbefales. Kroppen føles ikke fedtet, men tvært imod dejlig blød, også dufter olien jo godt, dog er duften ikke vedvarende.
Sidst men ikke mindst har jeg prøvet at anvende kokosolien som øjenmakeup fjerner, og overraskende nok fungerer den virkelig godt til dette, også selv om det er vandfast. Det eneste man her skal være opmærksom på er, at det godt kan være lidt fedtet ved øjnene bag efter.

Jeg må sige at jeg virkelig har fået øjnene op for et naturligt produkt, som nu både bliver anvendt udvendigt og indvendigt her hjemme.

Har du nogen gode som dårlige erfaringer med brugen af kokosolie uden for køkkenets fire vægge ?

💕

image

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *