Skip to content

Er her en læge tilstede? Jeg har kvalme…

Posted in Hverdagen

Øv nu har jeg i ca 10 dage haft kvalme mere eller mindre hele tiden. Jeg har haft dage hvor det ikke har være så slemt, og jeg har kunne glemme det, også dage hvor det er helt forfærdeligt. Og NEJ jeg er ikke gravid! Bare rolig. Men hvad filan er det? Jeg har svært ved at finde et mønster i det.

Vågner med kvalme.
Vågner med kvalme.

Først tænkte jeg at det var helt alm sygdom, men næh… Så tænkte jeg om det mon kunne være forstoppelse (ja sorry) men nej det er det heller ikke. Jeg tager både Husk og Duolac hver dag, så nej (du kan læse mere om Duolac HER). Jeg har været meget opmærksom på ikke at overspise og sørget for at kroppen har fået al det protein, fedt og kulhydrat som anbefales i Sundhedsstyrelsen, men det synes jeg heller ikke at jeg får point for. Måske skal forsøget strækkes over endnu længere tid.

Jeg føler mig for det meste ugidelig og træt, og sover gerne inde 22 Så vågner jeg dog frisk og får min MK olie og Aronia juice, og det holder mig da frisk nogle timer, men over middag begynder jeg igen af føle mig træt.

En dag fik jeg en cafe latte om eftermiddagen, og den fik jeg bare sådan en frygtelig kvalme af. Jeg blev lidt stædig og hoppede i løbetøjet, og det hjalp faktisk!

Et par dage efter prøvede jeg cafe latten igen, men på lactosefri mælk. Det gav ikke samme voldsomme kvalme som et par dage før, men jeg fik stadig kvalme

Det skal lige siges, at jeg godt kan få kvalme uden at have drukket kaffe. Jeg drikker nemlig slet ikke kaffe dagligt

Nå men det sidste bud der er kommet på, hvorfor jeg mon har kvalme, er om jeg er stresset?. Jeg synes ikke jeg føler mig stresset på jobbet, jeg føler mig ugidelig, men ikke stresset, men hvad kan det dog så være??? Det er ved at være godt frustrerende.

Sidder der nogle kloge hoveder der har prøvet det samme, ved noget som jeg ikke gør, eller som bare har et bud, så hold endelig ikke igen!

God dag til jer alle

Kamilla

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *