Skip to content

Lækker brunch på Amager

Posted in Hverdagen

Annonce

I dag har jeg været ude og spise brunch med en veninde. Vi fandt en cafe her på nette som vi synes så spændende ud og som ligger på Amager og blev enige om at give den et forsøg, og det har jeg ikke fortrudt 😉Konceptet

Caféen hedder Wulff og Konstali food shop og du kan læse mere om den HER. Konceptet går ud på at du vælger 5-7 forskellige små retter som bliver sammensat til en lækker brunch. Alt efter hvordan du sammensætter, har du mulighed for at få en både lækker, men også sund og nærringsrig brunch. Til brunchen kan du købe en lækker friskpresset juice, som kun er lavet på friske råvarer og som bliver presset når du bestiller den. De har også lækre sandwich, brød, kager og meget andet godt, som du kan købe og tage med på farten, hvis du ønsker dette. Hvis jeg skal sige noget der trækker lidt ned, så er det støjniveauet. Stedet er egentligt indrettet ret hyggeligt og der er en god stemning, men desværre er der også meget støj. Alt i alt vil jeg dog sige at det er et besøg værd:-)

Formiddagen i sin helhed

Brunchdate med lækre små retter, friskpresset juice og hende her 🙂

Maden var lækker, selvskabet var skønt og vi fik udrettet noget, hvad mere kan man ønske sig?

Jeg elsker den slags get aways, hvor man lige får tanket op på energikontoen i form at veninde hygge og i dette tilfælde fik vi også tænkt nogle store tanker sammen (det gør vi selvfølgelig altid 😉 ), men det er noget I må høre om på et andet tidspunkt, og sidst men ikke mindst den dejlige mad…. så kan man lidt igen.

Jeg forlod cafeen med et smil på læben, energikontoen fyldt op, og hovedet arbejdende på højtryk 🙂

 

God søndag kære læsere

 

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *