Skip to content

Løbetræning og nye løbesko

Posted in Træning


Løbetræning

Jeg er endelig kommet godt igang med min løbetræning igen, og det er virkelig en fed følelse💪🏻👍🏻

Løbetræning

Det er skønt igen at have lyst til at snører skoene og bare løbe derudad 🏃🏼

Jeg drømmer om at kunne løbe længere ture uden besvær(først vil jeg gerne bare op på 10 km) og er igang med at afprøve den træningsform der hedder, at presse mig selv på nogle af mine ture både med længde og hastighed. Jeg håber at det virker, da træningsprogrammer med intervaltræning simpelthen er for kedeligt.

Nye løbesko

Det er dejligt at have løbeudstyr der sidder godt, og giver den bedste komfort. For et par uger siden købte jeg en ny sports bh, den kan du se HER, nu er det tid til at se sig om efter nye løbesko.

Mine løbesko har snart båret mig igennem mange mange kilometer, og efter at jeg er kommet godt igang igen, er jeg begyndt på at lede efter nogle nye, da det er vigtigt at skifte løbeskoene ud før de bliver alt for slidte og dermed slider skævt på kroppen.

Jeg har googlet meg frem til hvilket løbestil jeg har, og fandt egentligt en meget god guide HER

Jeg er egentligt ret sikker på at jeg har den løbestil der hedder overpronation, så nu går jagten bare inde på at finde de rette løbesko.

Asics løbesko

Jeg har forelsket mig lidt i disse her fra Asics, men jeg er i tvivl om der er nok støtte i dem til mig, da de er beskrevet til løbere der har mild/moderat pronation.

Jeg kunne godt bruge lidt inspiration og erfaring til jagten på mine ny løbesko. De skal passe til min løbestil, også må de da gerne have nogle flotte farver 🌈 Byd endelig ind?!

Og ellers må jeg nok hellere en tur forbi en løbebutik, hvor jeg kan få noget vejledning….

 

God løbetræning til jer der ude🏃🏼👍🏻💪🏻😉

Kamilla

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *