Skip to content

Mine nye løbesko

Posted in Træning

Køb af nye løbesko

Som lovet i sidste uge, kommer her et indlæg om købet af mine nye løbesko.

Endelig fik jeg taget mig sammen og kom i Kaiser Sport, hvor de bare har en helt fantastisk service, og ikke mindst tålmodighed, hvilket skulle vise sig at blive sat på prøve med mig i butikken hihi.

Jeg er begyndt at kunne løbe længere ture (10 km), og da jeg ikke kan huske hvornår jeg fik de løbesko jeg løber rundt i, tænkte jeg at det nok var tid til lidt fornyelse på den front 🙂

Løbetest

Jeg havde taget mine gamle løbesko med, for at kunne sammenligne med det jeg havde på nuværende tidspunkt, og forhåbentligt få noget endnu bedre. Jeg startede med at skulle løbe på et løbebånd i mine gamle løbesko, mens jeg blev filmet bag fra. (Note til mig selv: tag tøj på næste gang som er til at løbe i, og hvor det hele ikke bare gynger rund på filmen!).Dette var for at vi kunne se min løbestil, og det var ikke en overraskelse at jeg træder lidt ud ad, hvilket jeg har skrevet om tidlige HER.. (De gamle løbesko kan ses på min Instagram profil, Kamillas Verden). Ekspedienten synes egentligt at skoene fungerede ret godt for mig, men det kan jo altid blive bedre, og løbesko skal helst skiftes ud årligt, i følge eksperterne 🙂

Tålmodighed, tålmodighed, tålmodighed

Efter at have fundet ud af, hvilke sko der er bedste til mig, blev det tid til at prøve sko. Først, hvordan de føles på foden, hvis de føles godt, så skulle jeg prøve at løbe i dem på løbebåndet igen, mens der bliv filmet….. fik jeg sagt at det var lidt grænseoverskridende, men selvfølgelig en vigtig del af det.

Jeg prøvede og jeg løb, jeg prøvede og jeg løb, jeg prøvede, jeg tog dem af, jeg prøvede nogle andre, jeg løb osv. Jeg tror faktisk at det var lige før jeg kunne tjekke dagens løbetræning af, så mange gange måtte jeg op på løbebåndet, argh det er nok lidt overdrevet, men I forstår hvad jeg mener 😉

Her er bare to af de par jeg prøvede:

Løbesko

Der var vildt mange flotte sko, så det skulle jeg heldigvis ikke bekymre mig om:-), de sad bare ikke helt rigtigt. Der var flere af skoene, hvor jeg tænkte om de måske bare lige skulle løbes til, men der var ekspedienten rigtig god, og sagde at hans erfaring var; “at hvis de ikke sad helt perfekt med det samme, så blev jeg aldrig rigtig glad for dem”. Og dette sagde han flere gange, på trods af de mange par jeg efterhånden havde prøvet, sikke en tålmodig mand. Apropos em tålmodig mand, så var Tobias også med, og han var faktisk også ret så tålmodig og god at have med…. måske var jeg den der var mindst tålmodig, men jeg lod mig heldigvis ikke bare nøjes, og det er jeg glad for i dag.

LøbeskoENE

Nu havde ekspedienten faktisk kun et par løbesko tilbage, som kunne passe til mig og min løbestil. Disse sko var lidt anderledes end de andre, da de er lavet i et stykke, så den sad bedre, og det gjorde den!!!!! Endelig havde jeg fundet mine nye løbesko, som faktisk også rettede mit fodled endnu bedre op en de gamle :-). De nye løbesko er af mærket New Balance.

Her er de:

Nye løbesko

Min søster har lege fotograf ;-)
Min søster har leget fotograf 😉

De er virkelig gode, og af en eller anden grund, så løb jeg noget hurtigere på min første løbetur i mine nye løbesko, end jeg før har gjort. Jeg bilder mig ind, at det må være de nye sko der giver fart 😉

Rigtig god lørdag og pinse til jer alle <3

Kamilla

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *