Skip to content

Nemt DIY kryds og bolle spil – Starwars vs. Frost

Posted in Børn, and Kreativiteter

Ella er blevet ret glad for at spille kryds og bolle (sikkert fordi hun ofte vinder), og spiller det rigtig meget i SFO’en.

Da vi kom hjem i går, ville hun så gerne spille kryds og bolle, men da vi ikke har sådan et spil med brikker og det hele til, så måtte vi være kreative 😉

Ella gik ned på værelset og fandt tre figurer fra Disneyfilmen Frost, også gik hun ind på Marius værelse og fandt tre figurer fra Starwarsfilmene, så var brikkerne på plads. Som spilleplade lavede vi den nemme læsning og tog et stykke papir, som blev foldet så det havde ni felter og voila, så var vi klar til at spille kryds og bolle.

Kryds og bolle
Frost vs. Starwars aka kryds og bolle 😉

God fornøjelse 😉

Og god weekend blogfølgere 💕

Lidt bonus info: kryds og bolle er et rigtig godt spil, der er med til at træne den matematiske logiske sans. Barnet bliver trænet i at kunne forudse næste træk og dets muligheder, hvilket faktisk er ret meget at skulle rumme i sådan et lille hoved. De fleste børns hjerner er nok tidligst udviklet til at kunne spille dette spil optimalt, når de når i skolealderen, før kan de ikke se helheden.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *