Skip to content

Om mig

Mit navn er Kamilla Vestergaard, jeg er 31 år og arbejder til dagligt som folkeskolelærer. Jeg bor i Tårnby sammen med min mand Tobias og vores dejlige unger, Ella på 6 år og Marius på 5 år.

Jeg har gennem flere år gået med tanken om at lave en blog, og jeg har også eksperimenteret lidt med det, hvilket har gjort mig klogere på bloglivet samt mere målrettet på hvad jeg kan byde ind med.

Min blog tager udgangspunkt i hverdagslivet og alle dens muligheder, ændringer og ikke mindst tilpasninger. Jeg elsker at afprøve nye trends og livsstile, hvilket min blog vil været præget af. Jeg filosofere ofte og forsøger at vende livet om, så det betragtes fra den positive side. Jeg holder af god mad (både det sunde og det søde), skønhed og træning og forsøger altid at finde balancen mellem disse prioriteter.

Mit mål og ønske med denne blog er, at I der sidder derude og læser med, kan relatere jer til noget af det jeg skriver, og måske har lyst til at byde ind både med stort og småt.

Jeg håber at I vil nyde godt af at følge med her på bloggen.

image

– Kamilla-