Skip to content

Opdatering på “Jeg vil så gerne have langt hår”

Posted in Uncategorized

Efter at have anvendt DNC Hair Growth Activator olie til håret i 5 uger, må jeg sige at jeg desværre ikke har oplevet en effekt på mit hår. Jeg skrev et indlæg for noget tid siden, hvor jeg fortalte lidt om olien. Producenterne skriver at man opnår det bedste resultat ved at bruge olien dagligt, men de skriver også at det kan gøres en gang om ugen. Da jeg ikke har tid til at gå rundt med olie i håret 40 min hver dag, for der efter at bruge tid på at skylle alt olien ordenligt ud igen, valgte jeg kun at bruge olien en gang om ugen, hvilket desværre ikke har haft nogen effekt. Mit hår er hverken blevet tykkere eller vokset.

Om det vil have en effekt, hvis jeg havde brugt det hver dag i den tid de skriver, det ved jeg ikke. Jeg kan bare konkludere at en gang om ugen desværre ikke er nok.

Lad mig endelig høre, hvis I der ude har en anden erfaring med olien, eller bare kender til noget andet der virker 🙂

Hilsner fra den stadig tyndhåret

Kamilla

2 Comments

 1. Susanne
  Susanne

  Hej Kamilla
  Jeg er tilfældigt kommet ind på din blog, og vil da give dig et godt råd ang håret.
  Jeg har gennem de sidste 2 år brugt Priorin tabletter, og de er virkelig gode, holder jeg en pause er den straks gal med håret igen.
  Det kan godt betale sig at google dem, for prisen er ret krads, men køb endelig ikke dem fra tyskland, da det virksomme stof er noget mindre i dosis i de tyske da de har andre regler for indhold end her i Dk.

  august 6, 2017
  |Reply
  • Kamilla
   Kamilla

   Hej Susanne.
   Mange tak for dit råd. Det er ikke noget jeg har hørt om, så det vil jeg da helt sikkert se nærmere på
   Rigtig god søndag til dig.
   Kamilla

   august 6, 2017
   |Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *