Skip to content

Peanut butter….også til vægttab

Posted in Mad

Jeg elsker peanut butter og nu har jeg læst mig frem til, at det faktisk ikke er så skidt som jeg gik og troede. Ja du læste rigtigt, det kan noget, også når vi taler om vægttab! Ikke kun smager det skønt, men det giver faktisk også en meget stor mæthedsfornemmelse.
Flere er begyndt at spise peanut butter når de skal tabe sig, da de dermed ikke er så sultne hele tiden og defor sparrer på madindtaget. Selvfølgelig skal man ikke spise kæmpe store mængder af det, men lytte til det gode råd der hedder “lidt men godt” 😉

Sådan bruger jeg peanut butter

Når jeg er sulten og skal forkæle mig selv lidt, så laver jeg enten et stykke knækbrød med peanut butter og ost (jeg ved godt at I tænker ad, men prøv det 😉 ), eller en skive lækker spegepølse med en klat peanut butter på og toppet med en skive agurk.
Jeg laver nogle sjove kombinationer, men det smager nu skønt.

Hvis jeg virkelig skal have noget lækkert, så laver jeg nogle “choko-bumber” med peanut butter i, de er virkelig lækre. Opskriften kan ses HER
Jeg bruger denne økologiske peanut butter, som jeg køber i Rema 1000:

Peanut butter

Jeg synes at den har en rigtig lækker smag og konsistens.

Rigtig god dag der ude

image

Husk at du også kan følge med på Bloglovin 💕

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *