Skip to content

Proteinpulver og gang i maven

Posted in Træning, and Uncategorized

Annonce

Hallo kære læsere….

Der har været lidt stille her på bloggen, men nu er jeg her og har en masse indlæg jeg gerne vil have lavet 😉

Som nogen af jer måske kan huske, så bruger jeg HUSK for at holde min mave igang ellers går den i stå, men nu har jeg fundet noget som er endnu bedre og som, ikke mindst, smager meget bedre end HUSK.Jeg startede op i fitness igen her for et par måneder siden, og i den forbindelse fik jeg lyst til at prøve noget proteinpulver, som samtidig ville kunne erstatte enkle måltider. Jeg blev anbefalet dette produkt, som hedder Impact diet whey

 

Produktet køber jeg hos myprotein.dk

Proteinpulveret indeholder blandt andet psylliumskaller, som jo er HUSK, men det smager bare meget bedre end rent HUSK, og kan fås i flere smagsvarianter. Jeg tager en scoop hver morgen i noget vand (så sparer jeg lidt på kalorierne 😉 ) som jeg shaker og det er nok til at holde min mave i gang og stabil.

Jeg kan klart anbefale dette produkt, både i forhold til maven, men også for at spare på kalorierne samtidig med at man får noget godt til kroppen.

Nu vil jeg lave mig en shake også er jeg klar til lørdagens bodystep med ro i maven 🙂

 

God lørdag derude 🙂

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *