Skip to content

Pynt til væggen – plakat fra Justspotted

Posted in Bolig

Plakat
Så kom julegaven fra min søster op og hænge. Jeg er virkelig glad for denne plakat fra Justspotted, der forestiller Dronning Louises bro i københavn. Den passer rigtig godt til min lille billed-væg og til stilen i stuen, hvor der på den modsatte væg hænger et verdensbillede i brune nuancer 🙂

Jeg synes klart at hjemmesiden Justspotted er et besøg værd. De har virkelig mange flotte, sjove, spændende og smukke plakater til alle rum i hjemmet.

Jeg elsker disse projekter i hjemmet, hvor ens hjem personliggøres mere og mere og der skabes endnu mere varme og hygge 😉

Hvad elsker du i dit hjem?

imageHusk at du også kan følge min blog på Bloglovin

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *