Skip to content

Så er der ikke længe til at……

Posted in Familielivet, and Hverdagen

skiferien skydes igang 🙂

Der er et par timer til ferien starter, og jeg synes godt nok at de sidste par timer kræver lidt energi, så jeg har allieret mig med denne gode ven 😋

image

 

Snart tager vi en længere køretur, for at komme væk fra hverdagen og samle ny energi og ikke mindst have en masse fantastisk familietid sammen. Jeg kan mærke at hele familien har brug for det, og vi ser virkelig frem til familietid, ferie og samvær.

Jeg glæder mig til at kunne fortælle lidt om ferien, hvordan det går med alle med at stå på ski osv. Jeg er super spændt på om ungerne overhaler os på skibakken i år (det er deres 2. år, og min 4. gang på ski), og om hvordan dette skisted er i forhold til vores behov og forventninger.

Det er super dejligt at have noget at se frem til 😉 HVad er mon det næste du ser frem til?

 

Husk at du kan følge mig på bloglovin 💕

image

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *