Skip to content

Sådan holder vi nytår

Posted in Familielivet, and Mad

Annonce

Nytår

Nytår har aldrig været en begivenhed jeg har gået vildt meget op i, og jeg er ærlig talt ikke særlig vild med alle de brag…. dog synes jeg at det kan være en rigtig hyggelig begivenhed, hvor man i mange timer kan hygge sig med gode venner eller familie.

I år skal vi holde nytårhjemme, hvor vi får besøg af to andre vennepar og deres skønne børn. Der skulle have været kommet et andet par også, men de har desværre måtte melde afbud pga sygdom.

Det er vigtigt for mig, at der på sådan en aften skal være plads til alle, både store og små, men også at alle kan hygge sig og at nogen fx ikke skal bruge hele aftenen i køkkenet. Derfor har vi også gjort det, at hvert par vælger og står for en ret, og det plejer at være en rigtig hyggelig og god måde at gøre det på, samtidig med at man altid får nogle forskellige retter, som man måske ikke lige selv har i sit repertoire 🙂 Til børnene bliver der lavet hjemmelavet pizzaer, hvilket de selv har bestemt.

 

Nytårsmenuen lyder nogen Lunde sådan her:

Forret: Laksetatar

Hovedret: Oksesteg med hasselbagtekartofter og beatnaisesovs

Dessert: Gateau Marcel chokoladekage med is fra Ismageriet (Hvis I endnu ikke hare søgt stedet, så er det klart et besøg værd)

 

Underholdning

Til at fordrive tiden i løbet af aftenen har min mand i år forberedt en nytårsquiz på Kahoot som jeg glæder mig til at vi skal lave. Børnene får lov at være meget længe oppe og får lov til at være med til at fyrer af, både kl 12, men nok også lidt i løbet af aftenen. Ud over dette har vi tænkt at, hvis ventetiden bliver lidt lang, så har vi nogle sjove brætspil, som vi kan spille:-)

 

Nu skal jeg til ud af fjerne og igang med at bage min (ja undskyld jeg selv skal sige det) meget lækre kransekage, og børn og mand skal traditionen tro ud og købe lidt fyrværkeri 🙂

 

Hvordan holder I nytår kære læsere?

 

Jeg vil gerne takke for mit første år som blogger, det har været spændende og meget lærerigt, og med en afslutning på året, hvor jeg er med i et interview i Jyllands Posten, så har jeg bare fået endnu mere blod på tanden til at fortsætte mit bloggereventyr. Og hvem ved, måske har jeg noget i ærmet til 2017 🙂

Jyllandsposten

Godt nytår til jer alle og pas nu godt på jer selv

Kamilla

Vi ses i 2017, som byder på en dejlig skiferie i januar.

PÅ billedet er jeg iført et par lækre julegaver. Lovetags med bogstaverne M og E, og min vildt lækre vaskebjørnsvest.
PÅ billedet er jeg iført et par lækre julegaver. Lovetags med bogstaverne M og E, og min vildt lækre vaskebjørnsvest.

Husk at I kan følge mig på Instagram og på bloglovin ❤

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *