Skip to content

Shopping = selvforkælelse

Posted in Hverdagen, Mode, and Træning

Annonce

I sidste weekend var jeg i shoppe-humør og havde lyst til lidt selvforkælelse. Jeg ville forkæle mig selv med nogen af de ting jeg længe havde haft lyst til at købe, og med ting som jeg slet ikke vidste at jeg gik og manglede 🙂

Det er længe siden at jeg virkelig har være ude og shoppe, både pga. manglende tid, men også for at spare lidt, og de gange jeg så endelig har været af sted, så har jeg ikke rigtig fundet noget, eller også er jeg kommet hjem med noget til ungerne i stedet, men i sidste weekend lykkedes det…..

Her er hvad jeg fik med hjem…

BUkser fra ONLY

Jeg købte disse super lækre bukser fra ONLY, som både er pæne, men samtidig virkelig behagelige at have på 🙂

MK olie, SB 12, Bodyscub og eye gel

Jeg købte også nogle lækre produkter både til krop og “sjæl” 🙂 Her er både MK olie og juice, hvilke jeg virkelig er glad for at bruge, det giver energi, og en masse andet godt (men det må jeg lave et indlæg om en anden dag 😉 ). Så købte jeg en lækker økologisk bodyscrub fra Matas Natur, som indeholder havtorn og blåbær – nøj den er lækker for kroppen. Den sidste lille bøtte er en øjengele fra Tromborg, som jeg håber vil give min en frisk fornemmelse rundt om øjnene og mindske mørke rander.

Sports BH fra HUnkemøller

Sidst men ikke mindst fik jeg købt mig denne lækre sports BH fra Hunkemøller, som jeg er rigtig glad for. Den giver en fantastik støtte! Så nu er der ingen undskyldning for at komme ud og løbe.

Det er skønt med lidt selvforkælelse engang imellem og det giver fornyet energi til en travl hverdag.

Jeg håber også at I der ude husker at forkæle jer selv lidt engang imellem?!

 

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *