Skal, skal ikke….


Livet på barsel / onsdag, september 5th, 2018

Kur eller ikke kur…

Det er over fem måneder siden at jeg fødte mit tredje barn og behovet for en pænere krop bliver større og større. Jeg har  jo aldrig været noget lille nips, men jeg var efterhånden begyndt at acceptere det jeg så i spejlet inden jeg blev gravid med nummer tre.

Graviditeten var dyr på kilo kontoen og kostede i hvert fald 25 kg 🙁 Jeg har da tabt en del af dem allerede, men der mangler da stadig ca. 6-7 kg og gerne 12-15 kg. Jeg ammer stadig, så en streng kur er ikke det jeg skal lige nu, men hey… det er jo heller ikke det jeg vil eller bryder mig om. Jeg har før tabt en del kilo og kender kampen.  Jeg vil rigtig gerne af med de kilo og særligt vil jeg gerne arbejde med mine lår, da de ærligt er blevet meget brede. På den anden side, så ved jeg hvor hårdt og til tider surt arbejde det kan være, og jeg vil jo gerne nyde min barsel, og ja her er nyde desværre lige med Baresso besøg og lækkerier, og bruge min tid og energi med min lille pige og mine to store børn, da en kur også er tidskrævende.

Jeg ved godt at det lyder som dårlige undskyldninger, og det er det måske også, men det nytter jo heller ikke noget at starte på noget som man ved ikke vil lykkes. Så er jeg egentligt klar til det her lige nu? Jeg vil jo gerne blive glad igen når jeg ser mig selv i spejlet, ingen tvivl om det, men kan jeg få succes her lige nu, eller vil det bare ende med endnu et nederlag når jeg ser i spejlet…..?

Jeg skal lige for en god ordens skyld sige, at jeg arbejder meget og dagligt på at elsker det uperfekte ved mig selv, og jeg på ingen måde drømmer om at ligne en model. Jeg kan godt lide min kvindelige former, men derfor er det vel stadig okay ikke bare at lade stå til og være lige glad. Det handler jo også om min sundhed og det jeg giver videre til mine børn, og her mener jeg ikke at de skal lære at være på kur hele tiden, men de skal lære at passe på sin krop og elske sig selv.

Jeg tror det er meget almindelig for mange der lige har født, at være lidt utilfreds med den ændrede krop, men det er vel også okay at ville gøre noget ved det, eller hvad? Og hvornår er det nu at man kan forvente at graviditetskiloerne er væk igen? Hvad tænker I andre barslende kvinder om krop, kur og til til det hele?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *